Contact ons
Schademelding

Ook de risicomanager van de zaak!

Zakelijke verzekeringen. Ons specialisme.

Als ondernemer heb je al genoeg om je druk over te maken. En als het goed is, horen verzekeringen daar niet bij. Omdat die goed geregeld zijn bij Van der Meer Verzekeringen. We zijn ook de risicomanager van de zaak, met een compleet pakket voor ondernemers die graag een tussenpersoon hebben die ‘ontzorgen’ nogal letterlijk neemt.

Een groot aantal collega-ondernemers is al klant bij Van der Meer. Ondernemers die het waarderen dat ze alle zakelijke risico’s bij ons kunnen verzekeren. Met cliënten van groot tot klein kunnen we goed inschatten wat goed is om te verzekeren. En welke risico’s u net zo goed zelf kunt dragen. Zo’n eerlijk advies is standaard bij Van der Meer, altijd gebaseerd op een gedegen risico-analyse.

Waar we u graag in willen adviseren

Ondernemen

Doet u vooral waar ú goed in bent. Maken wij ons wel druk om de verzekeringen die ervoor zorgen dat uw bedrijf onder alle omstandigheden doordraait. Met Van der Meer Verzekeringen als risicomanager van de zaak is alles onder controle. 

Employee benefits

Als personeel schaars wordt komt het aan op goede arbeidsvoorwaarden. Die medewerkers zijn misschien wel gevoelig voor bijzondere employee benefits. Een aantrekkelijke pensioenvoorziening bijvoorbeeld, of de mogelijkheid van een voordelige ziektekostenverzekering.

Risico-analyse

Je kunt je als ondernemer overal voor verzekeren. Maar is het ook nodig? Een betrouwbare analyse van de risico’s geeft houvast. Van der Meer Verzekeringen is vaste risico-analist van veel ondernemende collega’s van u. Met kennis van zaken zijn we in elke sector specialist.

Verzekeringen

Continuïteit staat voorop in uw bedrijf. Ook als er een keer iets gebeurt. Met Van der Meer Verzekeringen kunt u de risico’s afdekken als er waar dan ook schade ontstaat. Een deukje in de auto van uw vertegenwoordiger of een brand in een loods: wij regelen het.

Plezierig is ook dat u altijd een vaste contactpersoon heeft.

Verandert er iets op de zaak? Wilt u weten wat de dekking van uw polis precies inhoudt? Of is er schade? Eén telefoontje, appje of mailtje en we gaan voor u aan de slag. Die Westlandse mentaliteit valt ook buiten de regio in de smaak.

©2020-2024 diyou - All Rights Reserved. Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring