Contact ons
Schademelding

Altijd nét een betere hypotheek.

Sluit uw hypotheek af bij een vertrouwde naam.

Tientallen geldverstrekkers, honderden hypotheekvormen: het is niet voor niets dat we bij Van der Meer Verzekeringen hebben doorgeleerd voor hypotheekadviseur. Tussen al die verschillende vormen zit er één die precies bij uw persoonlijke situatie en uw wensen past. En wij vinden ‘m.

Hypotheekadvies is bij Van der Meer Verzekeringen vooral een persoonlijk advies. Gewoon bij u thuis (of in ons kantoor als u dat liever heeft), op een tijd die u schikt - ja, ook ‘s avonds. We nemen de tijd om uw wensen goed in kaart te brengen. We kijken samen met u vooruit: een hypotheek is een jas die ook over tien jaar nog perfect moet passen. En we regelen het gehele traject.

Voor particulieren en ondernemers
Of u nu particuliere klant bent of een bedrijf hebt: in beide gevallen zijn we u graag van dienst. Niet alleen met een advies op maat, maar ook met een scherpe hypotheekofferte. Belangrijk om te weten dat ons advies altijd objectief is: de advieskosten staan keurig gespecificeerd op de hypotheeknota. Daardoor hoeven we u niet een bepaalde kant op te sturen, maar is de offerte die u krijgt ook echt een persoonlijke offerte.

©2020-2024 diyou - All Rights Reserved. Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring