Contact ons
Schademelding

Een persoonlijke adviseur die u kent.

Eén kantoor. 1001 mogelijkheden.

Verzekeringen hebben we allemaal. Ook een bank heeft iedereen nodig. En als u een eigen huis heeft, komt er al gauw een hypotheek aan te pas. Is het niet veel praktischer om al die geldzaken bij elkaar te houden? Ook omdat al die zaken meestal nauw met elkaar verweven zijn. Bij Van der Meer Verzekeringen kan dat. We zijn ook hypotheekadviseur. En we zijn ook bank, RegioBank.

Voor particuliere klanten als u nemen we nog alle tijd, als ‘kantoor om de hoek’. Ook omdat het fijner is om financiële zaken in alle rust én onder vier ogen te bespreken. Bij Van der Meer Verzekeringen heeft u bovendien uw vaste contactpersoon. Aan de Dijkstraat 2 kunt u vijf dagen per week terecht. En voor hypotheekgesprekken reserveren we ook ‘s avonds tijd.

Waar we u graag in willen adviseren

Pensioen

Heeft u straks genoeg aan uw aow, eventueel aangevuld met een pensioen van de zaak? Terwijl er zoveel méér mogelijk is als u er op tijd mee begint. Voor particulieren en voor ondernemers schetsen we graag al die mogelijkheden.

Hypotheek

Een goede hypotheekadviseur kijkt vijf, tien of twintig jaar vooruit. Zoals Van der Meer Verzekeringen. Juist bij een hypotheek is die persoonlijke aandacht van onschatbare waarde.

Sparen

Is dat nog wel interessant in deze tijd, sparen? Reken maar. Een financiële buffer voor later is nooit weg. Al is het maar voor een auto, een vakantie of de kinderen. Als vestiging van RegioBank kennen we alle mogelijkheden.

Krediet

Staat er even te weinig op de spaarrekening? Een krediet is gauw genoeg afgesloten bij RegioBank Van der Meer. Dat kan een doorlopend krediet zijn als u het idee heeft dat u langer een bedrag nodig heeft. Dat kan ook een eenmalig krediet zijn als het doel overzichtelijk is. 

Financial planning

Prettig idee als u weet dat u later kunt blijven leven zoals u nu doet. Daar komt een stukje ‘financial planning’ bij kijken. Bij Van der Meer Verzekeringen stippelen we zo’n traject helemaal voor u uit. Da’s het voordeel van een persoonlijk adviseur die gewoon nog thuis komt.

Uitvaart

Het is misschien geen verzekering waar u graag aan denkt. Maar wel één die heel goed van pas kan komen: de uitvaartverzekering. Na het verdriet van een overlijden komt er nogal eens eens de schrik bovenop van de uitvaartnota. Veel mensen realiseren zich niet hoeveel een ‘gewone’ uitvaart tegenwoordig kost.

Zorgverzekeringen

Dát u een zorgverzekering nodig heeft is geen vraag. Maar welke? Bij Van der Meer Verzekeringen maken we het oerwoud van mogelijkheden graag transparant. Terwijl u misschien denkt dat al die aanbieders op elkaar lijken, kennen wij de verschillen die nét dat beetje extra uitmaken.

Wonen

Verzekeringen genoeg waar u ‘even’ aan moet denken als u een huis heeft. Een opstalverzekering, een inboedelverzekering of een aansprakelijkheidsverzekering: het zijn van die verzekeringen die erbij horen, maar die u het liefst aan een specialist over laat. Zoals Van der Meer Verzekeringen. 

Recht

Een geschil of conflict zit in een klein hoekje. Een onplezierige ervaring met een tweedehands auto, een aanvaring met de buren: fijn om te weten dat u er dan niet alleen voor staat maar er iemand is die uw recht kan halen. En dat voor een heel gering bedrag per jaar!

Verkeer

Verzekeringen voor de auto, de motor, de e-bike, de speed pedelec, de scooter of rechtsbijstand: u krijgt er altijd een goed advies bij. Zodat u niet meer, maar ook niet minder verzekert dan strikt noodzakelijk is. En als er schade is, staan we meteen voor u klaar.

Recreatie

Echt voor uw plezier recreëren of met vakantie gaan doet u pas als ook de verzekering geregeld is. Bij Van der Meer Verzekeringen hebben we die in alle soorten en maten. Natuurlijk de reisverzekering (al of niet doorlopend) maar ook voor alles waar u zuinig op bent.

Zó komt u in contact met Van der Meer Verzekeringen.

‘Wilt u suiker en melk in de koffie?” Zo’n vraag krijgt u niet bij een keuzemenu aan de telefoon. Of op een website van een verzekeraar. Wel in een gastvrij kantoor als Van der Meer Verzekeringen, als u langskomt. Een bezoek brengen aan de Dijkstraat 2 is een van de mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

Bellen mag ook natuurlijk. Of uw vraag e-mailen als u dat handiger vindt.

©2020-2024 diyou - All Rights Reserved. Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring