Contact ons
Schademelding

Werken bij 
Van der Meer Verzekeringen.

Van der Meer Verzekeringen.

Al generatielang helpen wij particuliere en zakelijke klanten met hun verzekeringen en financiële diensten. We zijn een (h)echt familiebedrijf en met onze collega’s delen we passie voor ons vak. We zijn ervan overtuigd dat het beste advies deskundig én persoonlijk is. Zo zorgen we er samen voor dat onze klanten lachend en tevreden de deur uit gaan. Echt zorgeloos dus. Benieuwd naar meer?

Onze waarden zijn van waarde

persoonlijk

Een persoonlijke band met de klant is wat ons onderscheidt. Wij geloven dat het begint met de kleine dingen. Omdat die tot grote waardering zullen uitgroeien. Een vast contactpersoon. Een kantoor om de hoek waar je gewoon binnen kunt lopen. En altijd direct één medewerker aan de lijn die de klant verder kan helpen. 

betrokken

We zijn een betrokken kantoor. Betrokken bij onze klanten. Bij onze collega’s. Bij ons werk. Zelfs ook bij de regio. We staan altijd klaar om onze klanten en collega’s te helpen en dragen ons steentje bij aan een buurtzame buurt. 

deskundig

Het allerbeste advies voor onze klanten. Dat kunnen we garanderen. Met meerdere specialismen onder één dak, collega’s met jarenlange ervaring en door het continu bijscholen en updaten van onze vakkennis.

Waar het ooit begon.

Ons verhaal. Laten we beginnen bij het begin. In 1954 werd Van der Meer Verzekeringen in het leven geroepen door de vader van Johan van der Meer. Gestart met slechts vier personeelsleden en inmiddels ontwikkeld tot een écht familiebedrijf waar meerdere gezinsleden en fijne collega’s samenwerken. Samen hebben we een duidelijke missie. We zetten ons elke dag in voor het ontzorgen van onze klanten op het gebied van verzekeringen, financieringen en hypotheken. En dit alles natuurlijk op een persoonlijke, betrokken en deskundige manier. In 1985 hebben we aansluiting gezocht bij de Regiobank om zo het volledige assortiment aan te kunnen bieden. Zo bieden we alle geldzaken onder één dak.

Ons team.

Een gezellig, betrokken en hardwerkend team. Vertrouwde gezichten met jarenlange kennis en ervaring én jonge toppers die zorgen voor een frisse wind in de organisatie. We zijn van alle markten thuis. We waarderen onze positieve werksfeer waarin ‘geen vraag te gek is’. Ook in drukke periodes zetten we samen de schouders eronder om het doel te behalen dat we voor ogen hebben.

De weg naar een baan in de financiële dienstverlening.

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste toppers die er alles voor doen om onze klanten te ontzorgen. Deze instelling is al het halve werk.   

Ons vak vereist daarnaast ook de juiste diploma’s. In de financiële dienstverlening heb je één of meerdere Wft-diploma’s nodig en moet je kennis up to date zijn om financieel advies te verlenen. Zo zijn er verschillende Wft-diploma’s die onafhankelijk en aanvullend op elkaar gevolgd kunnen worden. Bij Van der Meer Verzekeringen geven we je graag de kans om deze te volgen. Wij investeren in jou, jij investeert tijd.

Lijkt de functie bankmedewerker bij de Regiobank je een leuke functie? Dan is de Wft Basis voldoende. Liever een functie met een commerciële touch zoals zakelijke verzekeringen in de buitendienst? Dan wacht jou het opleidingstraject van Wft Basis, Wft Particulier en Wft Zakelijk. Dit kan uiteraard ook gevolgd worden met langere tussenperiodes binnen jouw dienstverband.

©2020-2024 diyou - All Rights Reserved. Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring