Contact ons
Schademelding

Geld, verzekeringen en hypotheek onder één dak.

Meer over de dienstverlening van Van der Meer.

Bij Van der Meer Verzekeringen zijn we gespecialiseerd in financiële diensten. Bij het geven van adviezen staat uw belang altijd centraal. Als lid van Adfiz onderschrijven wij de Integriteitscode. Daarin verklaren we dat u kunt vertrouwen op onze integriteit. Ook onderschrijven we de Code Onafhankelijk Advies die aangeeft dat wij ons in onze advisering altijd zullen laten leiden door uw belang en volledig vrij zijn in onze advisering.

U kunt deze codes hieronder downloaden en bekijken.

Verder informeren wij u graag over de aard en reikwijdte van onze dienstverlening, waarin u als klant centraal staat en de wijze waarop onze beloning is geregeld.

U kunt hier de volgende documenten downloaden en bekijken.

De beloning van onze medewerkers

In onze dienstverlening staan de belangen van onze klanten centraal. Dit vindt onder meer zijn uitwerking in de wijze waarop wij onze medewerkers belonen. De hoogte van de beloning (salaris en andere arbeidsvoorwaarden) van onze medewerkers is niet afhankelijk van de hoeveelheid of de soort financiële producten die hij of zij adviseert. Zij ontvangen uitsluitend een vast salaris. Een eventuele verhoging van het vaste salaris is evenmin afhankelijk van de hoeveelheid of de soort geadviseerde financiële producten. 

©2020-2024 diyou - All Rights Reserved. Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring