Contact ons
Schademelding

Ook onderdeel worden van ons fijne team?

Ontdek al onze leuke banen.

In ons veelzijdige kantoor is er voor elk wat wils. Ontdek onze boeiende functies en wie weet is jouw ideale baan binnen handbereik.

Zou je graag onderdeel willen worden van ons fijne team, maar staat er geen functie tussen die bij jou past? Stuur ons vooral tóch een bericht. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek gesprek om samen de mogelijkheden te bespreken.

Medewerker Particuliere Verzekeringen

Als medewerker particuliere verzekeringen bij Van der Meer Verzekeringen, zorg jij voor een glimlach op het gezicht van onze particuliere klanten.

Bekijk vacature

Doorgroeiverhaal van Alessa.

Benieuwd naar het verhaal van Alessa?
“In 2013 begon mijn avontuur bij Van der Meer Verzekeringen. In mijn eerste jaar bij Van der Meer Verzekeringen vervulde ik uiteenlopende taken, variërend van het bijhouden van voorraden tot het verwelkomen van klanten met een kopje koffie en het inscannen van dossiers. Mijn interesse ging in eerste instantie uit naar de Regiobank, omdat het klantcontact aan de balie en het assisteren bij particuliere bankzaken mij erg aansprak. Het behalen van het WFT Basis diploma was een vereiste zodat ik zou beschikken over essentiële financiële basiskennis en zou voldoen aan de wettelijke eisen. Ook kreeg in die periode kans om een rol te spelen bij het 60-jarig jubileum van Van der Meer Verzekeringen, waarbij ik betrokken was bij het bedenken en uitwerken van leuke initiatieven voor bestaande klanten en partners.

Mijn nieuwsgierigheid naar verzekeringen groeide met de tijd en binnen de organisatie was er behoefte aan extra ondersteuning op dit gebied. Zo begon ik aan mijn WFT Particulier, een hele uitdaging gezien aangezien mijn eerdere voorkeur voor de zorg tijdens mijn schoolperiode. Desondanks slaagde ik voor het diploma!

Mijn werk is op dit moment een fijne mix van taken, met een gedeelte particuliere verzekeringen, een gedeelte Regiobank en wat algemene werkzaamheden. Hoewel de kans er is dat ik me in de toekomst ook richting de zakelijke, inkomens- of hypotheekzaken ga ontwikkelen, voel ik me momenteel helemaal op mijn plek!”

Alessa van der Meer
Medewerker Particuliere Verzekeringen

©2020-2024 diyou - All Rights Reserved. Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring