Contact ons
Schademelding

Loop gewoon maar even binnen!

Even kennismaken met de verzekeringsfamilie
Van der Meer.

Een verzekeringskantoor waar je nog gewoon binnen kunt lopen. Met een vraag over verzekeringen, een melding van een schade of om je spaarpot te legen. Bestaan die kantoren eigenlijk nog wel? Ja. Loop maar eens binnen aan de Dijkstraat 2 in Honselersdijk, bij Van der Meer Verzekeringen. Modern kantoor met ouderwetse service. En vooral met een stevige basis. Met vier ‘Meren’ in de zaak (Johan, Wil, Yorick en Alessa) zijn we een echt familiebedrijf, al sinds 1954. En de andere medewerkers heten weliswaar geen Van der Meer, maar vóelen zich wel familie.

In zo’n familiebedrijf loop je automatisch een stapje harder voor je klanten. Is het advies nét even persoonlijker. En gaat de dienstverlening veel verder. We leveren het hele pakket verzekeringen en hypotheken voor particuliere en zakelijke cliënten. Dat houdt uw verzekeringsportefeuille een heel stuk opgeruimder. Ook omdat u altijd een vaste contactpersoon bij Van der Meer heeft.

De deur staat altijd open
Misschien heeft u een verzekeringskantoor niet altijd nodig. Maar als het gebeurt, wilt u dat het snel wordt geregeld. Daarom zijn we altijd bereikbaar. De deur staat gewoon open tijdens de ruime kantooruren. (Behalve tijdens de lunchtijd van twaalf tot één.) En voor adviesgesprekken over een hypotheek maken we ook ’s avonds tijd.

Er is nog steeds een bank in het Westland: RegioBank
Van der Meer Verzekeringen is ook nog een bank: een RegioBank. Met alle faciliteiten en expertise die u van een ‘grote’ bank verwacht. Niet alleen online maar ook gewoon om de hoek. aan de Dijkstraat 2 in Honselersdijk. Voor een goed advies over een hypotheek, het openen van een rekening of een vraag over financieringen.

Bekend gezicht in de regio
Als u Van der Meer niet kent als kantoor, dan misschien wel als sponsor. U komt onze naam onder meer tegen bij voetbalclubs in de regio. We zijn nu eenmaal graag onderdeel van de samenleving. En door het verenigingsleven te sponsoren investeren we in een betere leefbaarheid in het Westland en omgeving.

©2020-2024 diyou - All Rights Reserved. Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring