Heeft u al een pensioenregeling voor uw werknemers?

U bewijst uw werknemers een grote dienst als u hen een pensioenregeling aanbiedt. Een goede pensioenregeling wordt erg gewaardeerd! Ook voor werkgevers is pensioen vaak een complex vraagstuk. Van der Meer Verzekeringen B.V. maakt u in heldere taal wegwijs in de wereld van pensioenen.

Met ons pensioenadvies heeft u alle mogelijkheden op een rij

Vaak betalen werkgever en werknemers samen mee aan het pensioen. Maar dat hoeft niet. Wij nemen alle tijd om u uit te leggen welke mogelijkheden u heeft voor een goed werknemerspensioen en waar u het pensioen het beste kunt onder kunt brengen. Dat maakt ons pensioenadvies duidelijk en concreet.

Van der Meer Verzekeringen B.V. als vraagbaak voor u en uw werknemers

Lang niet elk bedrijf heeft iemand in huis die expert is op het gebied van pensioen. Dan is het prettig om te weten dat u en uw werknemers bij ons terecht kunnen. Onze pensioenspecialist staat altijd voor u klaar om alle vragen over pensioen te beantwoorden. Bel 0174 - 630 490 en we helpen u graag verder.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.

Kvk nummer 27209253| WFT nummer 12008766| Disclaimer| PrivacyWebsite by DenK Internet Solutions
Top