Employee benefits: aantrekkelijke extra’s voor uw werknemers

Wilt u goed personeel aantrekken én behouden? Employee benefits kunnen daarbij een belangrijke rol spelen! Met deze ‘extraatjes’, zoals een telefoon van de zaak of een regeling voor ouderschapsverlof, zullen uw medewerkers zich meer gewaardeerd voelen.

Employee benefits hoeven niet veel te kosten

Employee benefits hoeven niet per se duur te zijn. Denk bijvoorbeeld aan de optie om extra vakantiedagen te kopen of de mogelijkheid om parttime te gaan werken. Deze employee benefits kosten weinig, maar leveren uw medewerkers wel extra flexibiliteit op. Samen met Van der Meer Verzekeringen B.V. stelt u een pakket samen dat past bij uw bedrijf.

Een greep uit de mogelijkheden

Om uw medewerkers aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden te bieden, heeft u de keuze uit talloze mogelijkheden. Van een collectieve ziektekostenverzekering tot opleidingskansen, en van een auto van de zaak tot een winstregeling. Bij de keuze voor employee benefits is het ook goed om te kijken naar de samenstelling van uw personeelsbestand: jonge ouders hebben bijvoorbeeld vaak andere voorkeuren dan oudere werknemers.

Kies nu voor employee benefits met Van der Meer Verzekeringen B.V.

Motiveer uw medewerkers met een pakket goede arbeidsvoorwaarden! Wij laten u graag alle mogelijkheden zien. Bel 0174 - 630 490 voor een afspraak op ons kantoor in Honselersdijk.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.

Kvk nummer 27209253| WFT nummer 12008766| Disclaimer| PrivacyWebsite by DenK Internet Solutions
Top