RegioBank

Van der Meer Verzekeringen B.V. mag zich Zelfstandig Adviseur van RegioBank noemen. Dit betekent dat wij u het complete productenpakket en dienstverlening van RegioBank kunnen aanbieden. Wij hebben voor deze bank gekozen omdat zij zich van traditionele banken onderscheidt door haar bijzondere formule: moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur, zoals wij. Wij zijn een onafhankelijke, zelfstandige tussenpersoon (intermediair), die lokaal in de gemeenschap staat en wij staan u terzijde met uitleg en advies. Aan deze persoonlijke manier van zaken doen hechten wij én RegioBank grote waarde!

U kunt voor alle bancaire diensten van RegioBank bij ons terecht. Van uw hypotheek tot consumptief krediet, verzekeringen, beleggingen, sparen of betalingen. Uw financiële zaken zijn bij ons in goede en betrouwbare handen. Producten van RegioBank kenmerken zich door gunstige tarieven en heldere voorwaarden.

Al meer dan 85 jaar biedt RegioBank haar financiële diensten aan via een groeiend aantal intermediairs, op dit moment ruim 530. Loop eens bij ons binnen, dan kunt u meteen kennismaken met onze prettige manier van bankieren. Kijk nu ook op onze RegioBank website en lees alles over onze producten en dienstverlening van RegioBank.

Ga naar de website van RegioBank
Kvk nummer 27209253| WFT nummer 12008766| Disclaimer| PrivacyWebsite by DenK Internet Solutions
Top