Eerlijk advies over uw autoverzekering vindt u in Honselersdijk

Op zoek naar eerlijk advies over uw autoverzekering én naar goede service? Dan bent u bij Van der Meer Verzekeringen B.V. aan het juiste adres. Wij selecteren voor u de best passende motor- of autoverzekering gelet op premie, eigen risico en voorwaarden. En ook als u een beroep moet doen op uw autoverzekering, staan we voor u klaar op ons kantoor in Honselersdijk!

Waar moet u opletten bij uw autoverzekering?

Allereerst bepaalt u of u een WA-verzekering wilt of liever all-risk wilt verzekeren. De juiste keuze is mede afhankelijk van de leeftijd en waarde van uw auto. Een autoverzekering bestaat uit de te betalen premie én de bijpassende polisvoorwaarden. Is er een eigen risico? Welke waarde van de auto hanteert de verzekeraar? Wij helpen u graag bij het beantwoorden van deze vragen. Bel 0174 - 630 490 voor een afspraak. Dan berekenen wij voor u de optimale dekking van uw autoverzekering én we laten u zien welke autoverzekering van welke aanbieder voor u aantrekkelijk is.

Een nieuwe autoverzekering afsluiten doet u in Honselersdijk

Als u bij ons een autoverzekering afsluit, zorgen wij kosteloos voor het opzeggen van uw oude autoverzekering. Bij de nieuwe autoverzekering kijken we naar de meest gunstige no-claimkorting. En wist u dat u een tweede auto vaak opvallend voordelig kunt meeverzekeren? Van der Meer Verzekeringen B.V. helpt u met praktische tips en goed advies aan de meest optimale autoverzekering.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.

Kvk nummer 27209253| WFT nummer 12008766| Disclaimer| PrivacyWebsite by DenK Internet Solutions
Top