Uitvaart – ver weg en toch dichtbij

Uw uitvaart: het is hopelijk nog ver weg. Toch is het goed om daar nu alvast over na te denken én over te praten. Wilt u begraven worden of gecremeerd? Wilt u een uitgebreide uitvaart of juist liever niet? En als u een idee heeft van wat u wilt: kunt u zo’n uitvaart zelf bekostigen?

Wat kost een begrafenis of crematie?

Wat een begrafenis of crematie kost, is sterk afhankelijk van de invulling die u wilt geven aan de uitvaart. Van een traditionele uitvaart tot een uitvaart die helemaal in uw eigen stijl is: wij rekenen u graag voor wat de kosten ervan zijn. Dan weet u of u dit zelf kunt financieren of dat uw uitvaart verzekeren een betere optie is.

Een uitvaartverzekering kiezen

Als u zich wilt verzekeren voor de kosten van uw uitvaart, dan zijn er verschillende mogelijkheden:

  • Bij een naturaverzekering regelt de verzekeraar uw uitvaart volgens bepaalde standaarden
  • Wilt u dat uw verzekeraar uw uitvaart regelt, maar dan wel met iets meer dan de standaarddiensten? Met een combinatieverzekering kunt u zich aanvullend verzekeren
  • Als u juist alle vrijheid wilt, kunt u kiezen voor een kapitaalverzekering; deze keert een bedrag uit aan uw nabestaanden waarmee zij de uitvaart naar eigen invulling kunnen bekostigen
  • Wilt u zeker weten dat uw nabestaanden het uitgekeerde geld ook echt aan uw uitvaart besteden? Dat kan met een natura sommenverzekering; hierbij kunnen de kosten van de uitvaart gedeclareerd worden bij de verzekeraar

Van der Meer Verzekeringen B.V. helpt u bij het kiezen van het soort uitvaartverzekering en zoekt graag voor u uit welke verzekeraar de beste polis heeft voor u.

Heeft u al een uitvaartverzekering? Kom dan ook langs!

Misschien heeft u jaren geleden al een uitvaartverzekering afgesloten. Dan kan er veel veranderd zijn in de tussentijd: u kijkt nu wellicht anders aan tegen uw uitvaart, uw financiële situatie kan veranderd zijn. Wij controleren graag samen met u of uw uitvaartverzekering nog passend is. Bel 0174 - 630 490 en kom eens langs voor een persoonlijk gesprek hierover.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.

Kvk nummer 27209253| WFT nummer 12008766| Disclaimer| PrivacyWebsite by DenK Internet Solutions
Top