Op reis? Niet zonder reisverzekering!

Gaat u op vakantie of een weekendje weg? Dan is het hebben van een goede reisverzekering een veilig idee. Dan bent u verzekerd tegen schade aan of verlies van uw bagage of bijvoorbeeld diefstal van uw dure fotocamera. Belangrijk is vooral de dekking die een reisverzekering biedt als u noodhulp nodig heeft omdat u ziek wordt of letsel opgelopen heeft na een ongeval. De kosten van bepaalde medische zorg en vervoer terug naar huis kunnen snel hoog oplopen.

Check de dekking van uw reisverzekering

Afhankelijk van waarde reis naartoe gaat, kiest u een reisverzekering met werelddekking of alleen dekking in Europa. Gaat u vaker op reis? Dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger dan een kortlopende reisverzekering. Ook is van belang wat u op uw vakantiebestemming gaat doen. Gevaarlijke sporten zoals duiken zijn niet altijd standaard verzekerd. Let daar goed op voordat u vertrekt!

Tot 50% besparen op uw reisverzekering

Wist u dat een reisverzekering afsluiten via ons kantoor soms wel tot de helft goedkoper is dan een reisverzekering via uw reisorganisatie? Betaal niet teveel premie. Bel 0174 - 630 490 en vraag ons om advies voordat u een reisverzekering kiest. Gaat u veranderen van reisverzekering? Dan zeggen wij kosteloos uw oude verzekering voor u op.

Reisverzekeringen en meer!

Naast een kortlopende of doorlopende reisverzekering, kunt u bij Van der Meer Verzekeringen B.V. ook terecht voor uw:

  • Kortlopende annuleringsverzekering
  • Doorlopende annuleringsverzekering
  • Caravan- of camperverzekering
  • En nog veel meer recreatieve verzekeringen

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.

Kvk nummer 27209253| WFT nummer 12008766| Disclaimer| PrivacyWebsite by DenK Internet Solutions
Top