Aanvulling op pensioenen: echt goed advies vindt u in Honselersdijk

Aanvulling op pensioenen: is dat nodig? Ik heb toch al een pensioenregeling? Dat horen wij vaak. Een kwart van de Nederlanders heeft geen idee wat hij te besteden heeft als hij met pensioen is. Toch is het een geruststellend idee als u weet dat u straks voldoende te besteden heeft. Dat maakt dat u echt kunt gaan genieten van uw pensioen! Wij laten u graag zien dat er diverse mogelijkheden zijn om pensioenen aan te vullen. Maak hiervoor gerust een afspraak op ons kantoor in Honselersdijk.

Pensioenen verhogen

Wellicht heeft u al een pensioenregeling via uw (voormalige) werkgever. Toch kiezen veel mensen ervoor om zelf nog extra vermogen op te bouwen. Bijvoorbeeld door te gaan sparen, beleggen, banksparen of door een lijfrenteverzekering af te sluiten. Wat de meest aantrekkelijke vorm is, is voor iedereen verschillend. Ontdek hoe u uw pensioen kunt verhogen. Bel 0174 - 630 490.

Pensioenen ingewikkeld? Bij ons niet!

Pensioenen zijn in veel gevallen geen eenvoudige kwestie. Maar wij leggen het u zo uit, dat u een begrijpelijke keuze kunt maken. Persoonlijk en in heldere taal. Met Van der Meer Verzekeringen B.V. in Honselersdijk weet u altijd waar u aan toe bent met uw pensioen.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.

Kvk nummer 27209253| WFT nummer 12008766| Disclaimer| PrivacyWebsite by DenK Internet Solutions
Top