Verantwoord geld lenen


Omdat u bij een lening rente betaalt, kost geld lenen altijd geld. In sommige gevallen zelfs veel geld. Van der Meer Verzekeringen B.V. helpt u graag bij het maken van een bewuste keuze voor een lening. Samen bekijken we hoe u het voordeligst kunt lenen en tegen de beste voorwaarden.

Geld lenen: maak van een lening geen last

Bij een lening moet u rente en aflossing betalen. Hierdoor gaan uw maandelijkse lasten omhoog. Het is goed om te weten of dit binnen uw budget past, want een lening moet geen last worden. We leggen u duidelijk uit wat de voordelen en voorwaarden zijn, zodat u goed weet waar u aan begint als u geld gaat lenen. Meer weten? Kom dan langs op ons kantoor in Honselersdijk.

Is geld lenen wel nodig?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, voorwaarden en kosten van geld lenen. Maar is geld lenen wel echt nodig? Daarom denken we ook met u mee over alternatieven waarmee u wellicht goedkoper uit bent dan met een lening. Dat is de toegevoegde waarde van het kredietadvies van Van der Meer Verzekeringen B.V.!

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.

Kvk nummer 27209253| WFT nummer 12008766| Disclaimer| PrivacyWebsite by DenK Internet Solutions
Top