Wie zijn wij

De oorsprong van het kantoor was in 1954. Het bedrijf is sinds 1990 gevestigd op de Dijkstraat 2, te Honselersdijk, een centraal gelegen punt binnen de regio Westland en daardoor goed te bereiken. Als onafhankelijke verzekeringsadviseur zijn wij lid van Adfiz.
Naast verzekeringen voor particulieren en bedrijven, bieden wij ook financieringen en hypotheken. Voor bankzaken is in 1985 aansluiting gezocht bij de Regiobank (later overgegaan in SNS Regiobank en vervolgens RegioBank) en daardoor kunnen wij het volledige assortiment bieden.

De huidige directeur Johan van der Meer is sinds 1975 werkzaam in het bedrijf, Wil van der Meer sinds 1988 als financieel medewerkster. Naarmate de klantenkring groeide, alsmede het pakket diensten, kwam in 1991 Joke Sosef het team versterken als polis- en schadebehandelaar en sinds 2005 Marlies van Winden als bankmedewerkster.

Yorick van der Meer de zoon van Johan en Wil zit sinds 2006 in de zaak en richt zich vooral op hypotheken. In 2013 kwamen er 2 nieuwe collega's bij Milene van der Knaap als bankmedewerkster en Alessa van der Meer de dochter van Johan en Wil als administratief medewerkster. Toen is Petra van der Arend in 2017 het team komen versterken als schade-en polisbehandelaar. Ilona Wasmus kwam als zakelijke medewerkster in 2019 net als Robin van der Lans die als buitendienst aan de slag gaat.

Johan van der Meer, Financieel adviseur

Johan komt uit een echte verzekeringsfamilie. De Financieel adviseur van Van der Meer weet niet beter of het werd ook zijn roeping, vanwege het contact met mensen. De kleinschaligheid van zijn kantoor vindt hij belangrijk. Dit komt ten goede aan de service en zorgt voor snelheid en korte lijnen.

   johan@vdmverz.nl

Yorick van der Meer, Financieel adviseur

Yorick is de derde generatie van Van der Meer. Het leuke van adviseur zijn vindt hij dat hij een klant van A tot Z kan begeleiden. Met verzekeringen, financiën, bankzaken of hypotheken. Hij gelooft in de kracht van een persoonlijk gespreken streeft ernaar om zijn klanten minimaal jaarlijks te bellen.

   yorick@vdmverz.nl

Wil van der Meer, Administratief medewerkster

Over financiële duizendpoten gesproken: financieel medewerkster Wil is er echt zo één. Ze is een manusje van alles op de boekhouding. Achter de schermen is zij al 27 jaar actief.

   wil@vdmverz.nl

Joke Sosef, Schade- en polisbehandelaar

Het contact met mensen spreekt Joke aan. Al 25 jaar rots in de branding als schade- en polisbehandelaar. Vanaf het moment dat er een schade binnenkomt tot de afhandeling, alles verwerken, zorgen dat de juiste nota’s bij de juiste mensen terechtkomen.. is wat Joke graag doet.

   joke@vdmverz.nl

Marlies van Winden, Bankmedewerkster

Haar functie als bankmedewerkster bij Regiobank bevalt Marlies uitstekend. Haar werkzaamheden aan de balie zijn erg divers. Het geeft haar voldoening als mensen tevreden zijn en al hun vragen zijn beantwoord. Veel van haar klanten kent ze bij naam.

   marlies@vdmverz.nl

Alessa van der Meer, Administratief medewerkster

De volgende generatie van Van der Meer staat al startklaar: net als haar broer Yorick vond ook Alessa de weg naar de Dijkstraat. Alessa is uw eerste aanspreekpunt achter de balie en telefonisch, want het klant contact spreekt haar aan.

   alessa@vdmverz.nl

Milene van der Knaap, Bankmedewerkster

Zijn ze er nog banken waar u gewoon kunt binnenlopen? En nog met uw eigen naam wordt verwelkomd? Daar zorgt Milene voor. Ze heeft al 12 jaar bancaire ervaring en is voor u het eerste aanspreekpunt, ongeacht voor welke financiële zaken u komt.

   milene@vdmverz.nl

Petra van der Arend, Schade- en polisbehandelaar

Een kantoor met de Westlandse mentaliteit zegt Petra over Van der Meer. Hard werken met leuke collega's. En leuke klanten voor wie ze altijd klaar staat. Een schade afhandelen? Een premie berekenen? Graag. En die kwart eeuw verzekeringservaring is mooi meegenomen.

   petra@vdmverz.nl

Robin van der Lans, Buitendienstmedewerker

Als adviseur in de buitendienst bezoekt en adviseert Robin zakelijke en particuliere relaties. De glastuinbouw kent hij goed. Regelmatig bij zijn relaties op bezoek gaan om samen de risico's te bespreken vindt hij belangrijk. Zodat je weet wat er speelt en een vertrouwd gezicht bent. En die klant een vaste contactpersoon heeft.

   robin@vdmverz.nl

Ilona Wasmus, Medewerkster zakelijke verzekeringen

Ilona is de specialist in zakelijke verzekeringen. Een terrein dat steeds uitgebreider en ingewikkelder wordt. Daarom is persoonlijk contact belangrijk. Goed overleg over wat je wilt...

   ilona@vdmverz.nl

Petra de Bruijn, Medewerkster zakelijke verzekeringen

Petra heeft Westlandse roots, is opgegroeid tussen de bloemen en planten. Met haar 27 jaar ervaring in de verzekeringsbranche is zij op 1 maart 2020 bij ons gestart. Samen met Robin van der Lans vormt zij een team, doet voorbereidend werk en geeft adviezen. Zij stellen de belangen van onze relaties voorop en proberen de verbindende factor te zijn tussen de cliënten en verzekeraars. Zij ervaart het werken in een klein team als heel prettig met korte lijnen. Ze hoopt met haar ervaring en enthousiasme Van der Meer Verzekeringen verder te laten groeien.

   petradebruijn@vdmverz.nl

Manuela van Eijmeren, Bankmedewerkster

In februari 2020 is Manuela ons team komen versterken. Zij komt uit het kappersvak, maar toen deze vacature voorbijkwam, besloot ze het roer om te gooien. Manuela zal het bankteam verder aanvullen.

   manuela@vdmverz.nl
Kvk nummer 27209253| WFT nummer 12008766| Disclaimer| PrivacyWebsite by DenK Internet Solutions
Top