Betaalt u niet te veel voor uw woonverzekering?

We schreven er al eerder over: mede als gevolg van de klimaatveranderingen worden woonverzekeringen steeds duurder. Toch blijven veel consumenten trouw aan hun bestaande verzekeraar. Daardoor bestaat de kans dat ze geld laten liggen.

Gemiddeld kost een uitgebreide inboedelverzekering voor een flinke tussenwoning een kleine € 200 per jaar. Huiseigenaren moeten daarnaast ook een opstalverzekering afsluiten. Voor een huis met een herbouwwaarde van € 250.000 zijn ze daarvoor gemiddeld zo’n € 400 per jaar kwijt.

Overstappen
Bovenstaande premiebedragen zijn echter gemiddelden. Bent u in de afgelopen jaren aanzienlijk meer gaan betalen? Dan is de kans groot dat u kunt besparen op de premie door over te stappen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust even contact met ons op.

Pas op voor onderverzekering
Ongemerkt neemt de waarde van onze bezittingen toe. Let daarom altijd goed op of de verzekerde bedragen nog wel kloppen. Dat voorkomt (financiële) teleurstellingen in het geval van schade. Wij helpen u uiteraard ook graag om de juiste waarde van uw bezittingen te bepalen.

Pakketverzekering
Soms kan een pakketverzekering een prima oplossing zijn. In zo’n pakket neemt u meerdere verzekering op, allemaal van dezelfde aanbieder. U krijgt korting op de premie van elke extra verzekering in het pakket. Na woonverzekeringen zijn dit bijvoorbeeld uw autoverzekering, reisverzekering en/of aansprakelijkheidsverzekering.

Meer informatie
Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel of wilt u uw verzekeringen weer eens onder de loep nemen? Neem dan even contact op. We helpen u graag.01-09-2020
Kvk nummer 27209253| WFT nummer 12008766| Disclaimer| PrivacyWebsite by DenK Internet Solutions
Top