Meer leningen door coronacrisis

Als gevolg van de coronacrisis zijn steeds meer Nederlanders onzeker over hun financiële toekomst. Veel van hen moesten in april namelijk geld lenen om rond te komen.

Een en ander blijkt uit een recente steekproef die incassobureau Intrum Group heeft laten uitvoeren. In dit internationale onderzoek zijn ook 5.000 Nederlandse consumenten geïnterviewd. Eén op de drie ondervraagden is van mening momenteel niet genoeg geld te hebben voor een waardig bestaan.

Schulden
Daarnaast maakt bijna de helft zich zorgen over het betalen van de rekeningen. Zo’n 20% heeft al schulden moeten maken. In de groep van 22 tot 37 jaar is dat met 38% bijna dubbel zo hoog en onder 18 tot 21 jarigen zelfs 43%.

Incasso-traject voorkomen
Wie een rekening niet kan betalen, kan het beste zo snel mogelijk contact opnemen met de schuldeiser. Wellicht is die bereid om bijvoorbeeld een betalingsregeling te treffen en dat kan een incasso-traject helpen voorkomen.

Toch lenen?
Wilt u toch geld lenen, schakel dan ons kantoor in. Als uw vertrouwde adviseur hebben we meer inzicht in uw situatie dan willekeurige kredietverstrekkers. Verder hebben we veel kennis over de verschillende producten die er op de markt zijn. Daardoor kunnen wij u de lening adviseren die het beste bij u past. Neem dus gerust contact met ons op voor een afspraak.19-06-2020
Kvk nummer 27209253| WFT nummer 12008766| Disclaimer| PrivacyWebsite by DenK Internet Solutions
Top