Waarom advies ook voor een fietsverzekering belangrijk is

U koopt een nieuwe fiets en de winkelier biedt aan ook maar direct een fietsverzekering in orde te maken. Is dat een goed idee? Alleen als de verzekering bij uw wensen past. Maar als u uw wensen niet kent, kunt u zich beter door ons laten adviseren. Dan voorkomt u spijt achteraf.

Wat krijgt u als u een fietsverzekering afsluit in de fietsenwinkel? Meestal is dat een polis met een dekking voor drie jaar, waarvoor u in één keer alle premies vooruit betaalt. Daar zit een nadeel aan. Als uw fiets al een maand later gestolen wordt, bent u het volledige premiebedrag kwijt. Een ander nadeel is dat u bij diefstal vaak geen geld krijgt uitgekeerd, maar een nieuwe fiets mag uitzoeken bij dezelfde winkelier.

Liever onafhankelijk advies?
Wilt u zich liever anders verzekeren? Dat kan. De winkelier biedt u slechts één van de vele fietsverzekeringen die in Nederland verkrijgbaar zijn. Net als voor andere verzekeringen geldt ook voor een fietsverzekering dat er meerdere aanbieders zijn, elk met verschillende polissen en met verschillende premies. In een fietswinkel kunt u advies krijgen over welke fiets bij u past. Laat u ook over de fietsverzekering deskundig en onafhankelijk adviseren en neem contact op met ons kantoor.

Passend bij uw wensen
Wij beschikken over een overzicht van alle verzekeringsmogelijkheden en zoeken uit wat de verschillende verzekeraars u te bieden hebben aan vergoedingen bij beschadiging of diefstal en hoe lang de nieuwwaarde per verzekeraar wordt uitgekeerd. Ook de mogelijkheid om pechhulp mee te verzekeren, kunnen we op de polis laten opnemen. We gaan bovendien na welke preventie-eisen de verzekeraar stelt, zoals specifieke fietssloten of een anti-diefstalchip. En natuurlijk kijken we naar de kosten. Hoe hoog is de premie en uw eigen risico? Zo vinden we uiteindelijk de fietsverzekering die wat betreft dekking, premie en voorwaarden past bij uw wensen.04-04-2019
Kvk nummer 27209253| WFT nummer 12008766| Disclaimer| PrivacyWebsite by DenK Internet Solutions
Top