Meedoen met de collectieve zorgverzekering of niet?

Misschien doet u mee aan de collectieve zorgverzekering die uw werkgever, sportvereniging of onderwijsinstelling aanbiedt. Lekker makkelijk en u krijgt ook nog eens korting op de premie. Toch is een collectieve verzekering niet altijd de beste en voordeligste optie.

Ongeveer een half jaar geleden gooide minister Bruins van Medische Zorg de knuppel in het hoenderhok. De korting die mensen krijgen op een collectieve zorgverzekering, is een sigaar uit eigen doos, zei hij. Want verzekeraars verhogen eerst de premies en geven dan een korting. Onder aan de streep blijft er dan van de beloofde mindering maar weinig over. De verzekeraar kan eenzelfde polis zelfs individueel aanbieden tegen dezelfde of een lagere prijs. Het is dus de vraag of u wel zo voordelig uit bent met de collectieve verzekering.

Het totale pakket
Voor de inhoud van de basisverzekering maakt het niet uit of u deze collectief of individueel afsluit. Die inhoud is namelijk wettelijk bepaald en voor alle basispolissen hetzelfde. Wel kunt u kiezen voor een aanvullende verzekering. Dan is het goed om na te gaan of u bij de aanbieder van het collectieve contract wel het pakket kunt kiezen dat past bij uw wensen. En hoeveel u daarvoor betaalt. Want krijgt u ook nog eens korting op de aanvullende verzekering of betaalt u daarvoor het volle pond? Het gaat uiteindelijk natuurlijk om het totale pakket. U kunt dan wel korting krijgen op de basispolis, maar als de aanvullende verzekering erg duur is, betaalt u toch nog te veel.

Wij checken, zoeken en maken de overstap in orde
Als u een collectieve verzekering heeft, laat ons dan checken of u daarmee écht voordeliger uit bent. Neem contact op met ons kantoor en laat ons weten wat u zoekt. Een lage premie? Een uitgebreide dekking? De vrijheid om uw eigen zorgaanbieder te kiezen? Of vindt u de reputatie van de zorgverzekeraar belangrijk? Wanneer wij weten wat uw wensen zijn, kunnen we voor u de zorgverzekering zoeken die bij u past. Als u ons advies volgt, maken we de overstap direct voor u in orde.05-12-2018
Kvk nummer 27209253| WFT nummer 12008766| Disclaimer| PrivacyWebsite by DenK Internet Solutions
Toevoegen aan startscherm

Druk op
Kies de optie om onze app aan uw startscherm toe te voegen.

Website op Beginscherm iPhone/iPad zetten

Tik onderin op de Deelknop. Dat is het pictogram van een vierkant met het pijltje naar boven.

Tik op Zet op beginscherm. Of het pictogram van een vierkant met een plusteken erin.

U ziet de naam die op het beginscherm zal komen en het website-adres. Tik op de naam om die te veranderen, bijvoorbeeld als het een heel lange naam is.

Tik op Voeg toe.


Website op Startscherm Android-toestel zetten

Tik rechtsboven op een pictogram met drie stipjes (Puntjes).

Tik op Toevoegen aan startscherm.

Geef de site een herkenbare titel of laat de standaardbenaming staan.

Tik op Toevoegen en eventueel nogmaals op Toevoegen.

Top