Een aanspreekpunt voor al uw financiën

Of het nu gaat om uw verzekeringen, uw hypotheek of uw vermogen: financiële kwesties zijn complex en hangen bovendien met elkaar samen. Onze advisering kan dan ook sterk verbeterd worden als wij inzicht hebben in uw totale financiën.

U heeft een aantal schadeverzekeringen, een hypotheek, een lening, spaargeld en misschien nog levensverzekeringen en een aanvullende pensioenregeling. Die producten heeft u soms afgesloten op basis van ons advies, maar soms ook op eigen initiatief. Dat betekent dat wij geen volledig beeld hebben van uw financiën. Wij weten immers alleen wat wij voor u hebben gedaan en niet wat u zelf geregeld heeft. Dat kan nadelig voor u zijn, omdat wij dan bij onze advisering iets over het hoofd kunnen zien.

Uw financiën doorgelicht
Daarom nodigen wij u uit om uw totale financiën aan ons voor te leggen. Wij beoordelen of uw financiële producten (nog) voldoen en of verbeteringen mogelijk zijn. Daarbij kijken we naar de volgende punten:

  • Passen de huidige producten bij uw persoonlijke situatie, uw wensen en uw risico’s?
  • Sluiten de verschillende producten op elkaar aan? Bent u bijvoorbeeld over- of onderverzekerd? Is uw pensioen straks voldoende om uw toekomstige hypotheeklasten te betalen? Zijn er inkomensvoorzieningen nodig of heeft u voldoende vermogen beschikbaar om een financiële klap op te vangen? Welke regelingen op uw werk helpen u in moeilijke tijden en wat heeft u zelf geregeld of moet u zelf regelen?
  • Bent u bij de huidige aanbieder het beste af? Kunt u eventueel overstappen en wat zou dat u opleveren?

Betere advies en betere service
Door ons inzicht te geven in uw totale financiën, kunnen wij onze service aan u sterk verbeteren. Ten eerste worden al uw financiële regelingen eens goed onder de loep genomen. Maar daar blijft het niet bij. Wij gaan ook met u in gesprek om een goed beeld te krijgen van uw persoonlijk situatie, van uw toekomstwensen en van de risico’s die u loopt. Wij houden contact met u zodat wij het weten wanneer er zich veranderingen voordoen in uw leven en we adviseren u dan over aanpassingen. Bovendien heeft u voor alle financiële kwesties één aanspreekpunt en kunt u met vragen en zorgen altijd bij ons terecht. En ten slotte zorgen wij ervoor dat allerlei aanpassingen tot in de puntjes geregeld worden en dat bijvoorbeeld schadeclaims vlot worden afgewikkeld.

Maak een afspraak
Stelt u een verbetering van ons advies op prijs? Neem dan contact op met ons kantoor voor een gesprek over uw totale financiën.04-09-2018
Kvk nummer 27209253| WFT nummer 12008766| Disclaimer| PrivacyWebsite by DenK Internet Solutions
Top