Verzekeringspakket afgestemd op uw beroep

U wilt de risico’s van uw bedrijf goed afdekken en kunt daarvoor allerlei losse polissen afsluiten. Maar bij het uitoefenen van uw beroep loopt u soms heel specifieke risico’s die andere ondernemers veel minder hebben. Is de dekking van uw polis daarop afgestemd?

Uw bedrijfsverzekeringen moeten afgestemd zijn op de risico’s van uw bedrijf. Het is daarom belangrijk om u in die risico’s te verdiepen. Voor welke vormen van schade kunt u bijvoorbeeld aansprakelijk gesteld worden? Heeft u dure apparatuur of specifieke materialen die beschadigd kunnen raken of gestolen kunnen worden? Gaat er veel contant geld om in uw bedrijf? Werkt u met schadelijke stoffen? Is uw bedrijf sterk afhankelijk van ICT en loopt u een cyberrisico? En met welke juridische geschillen kunt u te maken krijgen?

Elk beroep zijn eigen risico’s
Als u een bepaald beroep uitoefent, zult u merken dat veel risico’s samenhangen met de praktische uitvoering van uw werkzaamheden. Dat is ook veel verzekeraars opgevallen. Zij bieden ondernemers daarom vaak de kans hun pakket af te stemmen op hun beroep, bijvoorbeeld in de bouw, de persoonlijke verzorging of adviserende beroepen. Ook hebben ze soms speciale dekkingen bedacht voor de risico’s waar beroepsbeoefenaars tegenaan lopen. Zo kunt u een pakket op maat samenstellen. Bijkomend voordeel is dat u dan pakketkorting kunt krijgen die heel aardig op kan lopen als u meerdere verzekeringen afsluit.

Welk pakket past bij u?
Het is mooi dat verzekeraars oog hebben voor de behoeften van verschillende ondernemers. Maar u wilt natuurlijk wel weten of hun aanbod ook voor uw onderneming relevant is. Wij adviseren u daar graag over. Samen met u brengen we uw risico’s in kaart en bespreken we wat de impact is van schade op uw bedrijfsvoering, wat u kunt doen aan preventie en in hoeverre u risico’s zelf kunt dragen. Pas als het plaatje duidelijk is, vergelijken wij de uiteenlopende verzekeringspakketten om af te wegen welke het beste past bij uw bedrijf. Puzzel niet langer zelf op uw verzekeringen, maar neem contact op met ons kantoor.25-06-2018
Kvk nummer 27209253| WFT nummer 12008766| Disclaimer| PrivacyWebsite by DenK Internet Solutions
Top